Защо на Благовещение се пробиват ушите на малките момиченца

на

4

На 25 март Православната църква отбелязва празника Благовещение – деня, в който Дева Мария разбира благата вест, че ще роди непорочно заченат син, съобщена й от Архангел Гавриил. Заедно с християнската традиция българите отбелязват и фолклорния празник. На този ден обичаят е да се поставят обеци на ушите на малките момичета.

Смята се, че поставянето им на точно този ден ще донесе на децата здраве, радост и късмет. Салон OMMNIA предлага богат избор от медицински обеци в различни форми, камъни и размери. Марката Studex™ е изпитана през годините и гарантираме отлична поносимост на обеците, покритие, което не пада бързо и абсолютна стерилност. Поставянето става бързо, безкръвно и точно. Използва се пистолет от същата марка.

5

Грижата за вече поставените обички е лесна. С обикновен етилов спирт 70% и капкомер се промиват 3-4 пъти на ден през първата седмица. През втората седмица от поставянето ви препоръчваме да ги въртите леко, за да се оформят дълготрайни дупчици. Също така трябва да се внимава при ресане и да се пазят от закачане и рязко дръпване.

Медицинските обеци се носят задължително 3 месеца. След този период не е задължително да се свалят, може да се продължи носенето им. При желание да се сменят от страна на клиента, е необходимо да се сложат златни обеци или такива от българско сребро. Добре е да се избягва сребро с никелово покритие (италианско), тъй като може да предизвика алергия.

Само 1% от хората правят алергия към медицинските обеци, което ги определя като безопасни и надеждни.

postavqne-na-obeci-ovcha-kupel

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s