Лечебна терапия за силно увредена коса Hairplex

на

dobar-frizjor-ovcha-kupel-1

Токчетата тътреха Галя към входа след опустошителен ден в офиса, тя недоумяваше как се стигна до тази ситуация. Сети се, че не помни дали е заключила колата. Двеста метра обратно в проливния дъжд. Токчетата вече музикално жвакаха в различна тоналност помежду си и съвсем различна от настроението на Галя. Хлопна вратата от вътрешната страна на апартамента си. Миризмата от съседите на печено месо със сос от чесън се натрапи в дома й. Чудеше се откъде да започне с домашните задължения. Прокара ръка през косата си, огледалото безпощадно улови образа й. Цял кичур коса остана в ръката й. Стресът имаше своята цена.

Позната ли ви е тази сцена? Ние най-добре знаем колко е мъчително да имаш повече задачи, отколкото денонощието може да побере и освен тревогата покрай тези задължения, да трябва да се тормозиш и за високия дан, който плаща външния ти вид. Косата е една от първите жертви на стреса. Тя се влияе от хормонални промени, от времето, от храненето… от шефката-работохоличка и от какво ли още не.

С тази публикация искаме да ви запознаем с една уникална по рода си терапия за коса, която е изключително подходяща за този сезон. Нарича се Hairplex и е вашият спасителен пояс за третирана коса (боядисвана, системно подложена на изправяне или къдрене с преса или маша).

dobar-frizjor-ovcha-kupel-1 (2)

Hairplex е система за поддръжка при технически процедури, която запазва целостта на косъма както отвътре, така и отвън. Тя е идеална за защита и укрепване на вътрешната протеинова структура на косата, увредена и чувствителна към агресивни химични процеси, и увеличава устойчивостта от накъсване. Съдържа комплекс от аминокиселини и протеини от растителен произход, които проникват в косъма, изграждат здравина отвътре, като същевременно осигуряват защитен филм отвън, като косата става подсилена, гладка и защитена, здрава и лъскава, с гланцов ефект.

Тази терапия се използва по обичайния начин, по който използвате продуктите.

Fortifier Bond

Укрепва косата при технически процедури, като защитава структурата на косъма, подобрява устойчивостта му към повреди, причинени от агресивно химическо третиране.

Bond Saver

Защитен крем за коса, който е от съществено значение за завършване на действието на Hairplex Bond Fortifier. Нанесен върху косата, ефективно уплътнява структурата на косъма, усилва и разширява благоприятните ефекти на Hairplex системата, оставяйки косата здрава и сияйна.

Болезнената истина е, че косата страда, когато страдаме и ние. Често пъти пренебрегваме признаците и осъзнаваме, че губим женствеността си, чак когато виждаме четката. В много случаи възстановяването отнема месеци, редица болезнени експерименти, ниско самочувствие, голям бюджет и паника. Hairplex е професионална терапия за коса, която лекува косъма, изгражда го и резултатът от това е видим веднага.

dobar-frizjor-ovcha-kupel-1(2)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s